• Frolicsome <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7870629795995335752\x26blogName\x3dreal.life.share\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://petiaissejuk.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://petiaissejuk.blogspot.com/\x26vt\x3d-7260064100686494448', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




    FROLICSOME
    Memories
    Frolicsome
    Them :)
    Credits
    Hit Follow
    Bahasa IS Language
    Friday, 3 February 201206:52

    assalamualaikum....

    maybe isu yg aku na cite neh korang dah biasa sgt larh jmpa dkt sosial network korang such as facebook, myspace, friendster, twitter n so on....seriously aku ta pham ape yg HEBAT or COOL sgt update status or comment yg mnggunakan bhasa yg teramat laa 'INDAH NIAN' neh..-.-'

    COP!! perlu ke perkataan 'la' di letakkan hururf 'h' --> 'lha' ??? or maybe 'busan' --> 'bhusan' ???
    apekah???  kalau la (aku ckap KALAU ok??)  orng na cbe try test uji sbut bnda yg di tulis tu tak ke diorang kena sbut skali dgn hmbus nafas?? just imagine KALAU ad orng dpan dye..(pham2 sndiri lah ye..
    p/s: aku ckp neh bkan beerti aku pnah cbe try test uji di khalayak umum..harap maklum..:P


    ".....awk..smpainyew hati awk ckp cam tew kan?? apew slah saya kat awk?? ckap lew...."
    ewww..ewww..ewww..senget2..muncung2 mlut na mnyebut words neh..haihhh..tolong la pham..bak kata kawan aku words neh words BAJET GEDIK. (kawan aku tu lelaki kowt) yg aku ta boleh tahan rmai girls yg guna words2 nie..common la ladies..jgn la bg kaum adam tu anggap kte nie mcm tuuuttttt..YES!! GIRLS ITU GEDIK..tp ada had2 nya..


    situasi 1:

    A : hy3..4wax t3ng4h bu4t 4pe tu??
    B : aku tgah cari kamus na bling kat muka kau!! -.-'

    nie lg satu..ape pye fesyen ayt mcam nie?? dah elok2 hruf 'A' pg tukar jd '4'..hruf 'E' --> '3'
    aiyork!! kes prah ni..na kena register masuk tadika balik la cmnie..huruf dgn nombor pun ta rti na bezakan..
    huuuu..manusia2..hmmm
       

                                    p/s: anda prnah tgok gmbar di bawah ini??


    ini adalah KAMUS DEWAN


    so, ingin sekali saya syorkan kpd sesiapa yg berkenaan utk membuat rujukan lah ye..bkan saya hndak menghina atau mengutuk mana2 pihak..saya hanya ingin menyuarakan pndapat sahaja..kalau anda boleh terima maka alhamdulillah..tp kalau anda merasakan coretan saya ini kurang menyenangkan, saya mohon maaf..

    "YANG KURIK ITU KUNDI,
          YANG MERAH ITU SAGA,
     YANG BAIK ITU BUDI,
          YANG INDAH ITU BAHASA"

    p/s: promote pantun sket


    *THE END*