• Frolicsome <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7870629795995335752\x26blogName\x3dreal.life.share\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://petiaissejuk.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://petiaissejuk.blogspot.com/\x26vt\x3d-7260064100686494448', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




    FROLICSOME
    Memories
    Frolicsome
    Them :)
    Credits
    Hit Follow
    C.A.T.S
    Saturday, 18 February 201223:41


    gambar hiasan

    MEOWW!!


    MEOWW!!


    MEOWW!!


    MEOWW!!


    assalamualaikum....

    para stalkers yg di kasihi sekalian,

    "AKU SUKA KUCING "---> ayat pendahuluan..wink* wink*
    since when??? since aku kecik lagi..tp my parents DULU tak galakkan sgt bela kucing sbb ta tahan dgn bau TUUUUTTT dye..so aku hanya bermadu kasih dgn kucing nenek aku je *bobot* tp time aku darjah 4 bobot mati kena lnggar dgn bas..R.I.P :( masa tu aku bodoh lg..so aku bwt dunno+muka blurr je la bila nenek aku bgtau bobot dah mati...sobs3!!

    day by day..week by week..year by year tup2..aku dah form 4 (2010 --> *hujung tahun*)
    time nie la family ktorng start bela kucing..
    reason--> adik aku yg bongsu tu ckp kakak ngn abg dye msuk asrama, so dye tade kawan na main
    luckily my mom pye kawan bg kucing dye kat ktorng..huhuhu..

    *gmbar2 kucing nie bukan gmbar ori ek?? sbb aku ta smpat na snap gmbr diorang (skrng diorang dah bersemadi T.T) sobs!! luckily ad gmbr yg srupa dgn diorng kt google neh..jom2 tgok*


    first cat --> jojo
    sbb kematian --> dye pg makan baja T.T

    *salah seekor je*
    second cat --> jojo jr
    sbb kematian --> sakit yg tak diketahui T.T


    *salah seekor je*
    third cat --> mocha (adik bradik dgn jojo jr)
    sbb kematian --> rndu jojo jr kowt..sbb mocha mati few days lepas jojo jr mati T.T


    SOBS3!! sedih sbb kucing2 neh mati time aku kat hostel...menangis dalam bilik iron hostel sorang2 that day..huhuhuhu..*in memory*

    pssstt!! na tau?? kat hostel pown ktorng bela kucing..nma dye MORRIS..tp ktorng smpat bela dye skejap ja sbb warden ta bg..huhuhu..
    pssstt!! na tau lg?? smalam ade kucing neh kenyit mata kat aku kowt!! dahla gemuk cam garfiled..berat!! comel!! hehehh..

    comel tak?? besar tak??  nie lah kucing tuu..pnat googling cari  yg srupa..ekor dye pown sama..huhuhu..

    so now..tggal seekor ja lagi kucing..tu pown bukan kucing aku..my mom rajin bg dya makan..
    pada tnggal brapa ntah aku ta igt kucing tu slamat melahirkan 3 ekor kittens (4 actually tp 1 tu ta smpat jd kucing..huhu) guess what?? dye branak dalam bilik aku..hhahahha..so kucing..kau branak dlm blik aku..aku nak anak kau..ok?? hahahaa..*give and take* huhuhu

    *gmbar kucing yg nie pown Dr Google yg tlong cari sbb adik aku tak bg snap..tkut kucing tu mati* 
    jejommss tengok!!


    smokey and one of her kittens, bobot

    boboi
    bobby

    cepat la kucing2 3 ekor nih besar..ta sabar na pluk2..main2..wink* wink*

    some facts about cats....

    -->Kucing selalunye akan buat bunyi "MEeeoo0oww" dorang pada kita, cuma kita tak tahu samaada dorang nih tengah suka ke? sedih ke? lapar ke? cuma yang pelik, dorang takkan mengiauu manja pada kucing lain... ade ke? menggiaau nak gaduh tuh kira "meeoww" gak?

    -->Kucing adalah binatang yang mempunyai naluri yang tinggi, dorang boleh paham kita tengah marah ataupun tengah manjakan dorang.. cuba korang jerit pada kucing, gerenti dorang akan cuba lari.. hehehe..(yg nie aku prnah buat..hahhaha)


    "aku tak gigit kucing..harap maklum..hehe :P *sorry kalau ad yg terasa*" ---> ayat penutup\


    sekian.........