• Frolicsome <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7870629795995335752\x26blogName\x3dreal.life.share\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://petiaissejuk.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://petiaissejuk.blogspot.com/\x26vt\x3d-7260064100686494448', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




    FROLICSOME
    Memories
    Frolicsome
    Them :)
    Credits
    Hit Follow
    Tak Tau Tajuk Apa Yg Ssuai -.-'
    Tuesday, 17 July 201204:28


    Assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh i bid to all readers..huhh..satu napas je..ahakz~~ 

    HAAACCHHUMM!!! todiaa aihh..punya brsawang, bhabuk belog cheq nie lama tak berhapdate..ta silap dh nk dkt 2 bulan jugak laa ta bukak..hihihihi *saja bwt terok bersin tu -.-' jgn p kutuk aku pulok* nie ampa tamau tau ka mana aku mnghilang selama neh?? hihihi..tamau tau sudah..aku na abaq gak..hahha..aku act pg kem psediaan nak p mesiaq under Global Medic Network (GMN) *promote skit..depa abaq klau kita promote n klau ad yg sngkut dpt upah..hihi..mana la nak tau kot2 sngkut ka :PP* kt Kem Bumi Jati, Klang..


    The conclusion is program tu mmg gempak la..n guess what?? time bthday aritu kt sungai congkak aku kena baling tepung+air longkang =.=' mmg keras kejung tdung yg aku pkai aritu lpas sukaneka uh..hahha..tpi takpe..itulah kenangan terindah dlm hdup cheq..hihihi..jiwang pulok dah aku neh..haihhh..alhamdulillah la ahli2 tutorial aku sume sempoi2..korang mmg terbaek lah..plus ustaz tutorial kitorng that is ustaz umar yg TERSANGAT HENSEM -.-' hahha..mmg among the other ustaz dye pling hensem pon..tpi among the ustazz je la noh..nie ustaz umar jgn dok sengih sorang2 mcam kerang busuk pulak klau baca ayt kt atas neh...
    hhihihihi :PP




    nie gambaq time dinner..sorry klau ta jelas..












    yg len sume gmbaq2 tutorial :)

    ooppsss..lupa nak abaq..cheq insyaallah akan melanjutkan pelajaran ke Mansoura University kt mesiaq nuu..hihihi..doakan yg terbaekla utk aku kt sana nnti okay?? :DD btw..kt sini aku nak ucap congracts jugak kt my besties that is Tini Tinot, Jayjot, Lengkong, Mak Nani, Dayah, Nyet yg most of them ta salah aku dpt MARA..hihihi..together we achieve success okay syg2 ku :DD special thanx kt korang sbb guide aku study sesama ngn korang dulu..takkan ku lupa jasamu..awww..ayt sedih pulak aku neh -.-' ok dah drop that subject..ahakz :PP

    just satu hal je yg aku nak cakap..please jgn jaki dgn kejayaan orng lain..bnda nie open utk sume readers :) jgn la suka memperlekehkan orng len..sangat tidak baik okay kawan2?? even klau korang jeles dgn somebody pon just diam saje..jgn suka sgt mmperlekeh mcm la awk tu perfect sgt..kita tak tau msa dpan kita cemana lagi na kondem msa depan orng lain..hihi..just for peringatan..no hurt2 feeling :DD

    sekian shja post kali nie..klau korang ad terasa apa2 ka amik pi..ad aku kesah?? hahha.. *joke2* thnx for reading..akhir kata watlek, watpeace, watchill, watcool

    p/s: kucing aku dh balik rumah..rindu kamu mimi syggg >.<