• Frolicsome <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7870629795995335752\x26blogName\x3dreal.life.share\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://petiaissejuk.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://petiaissejuk.blogspot.com/\x26vt\x3d-7260064100686494448', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




    FROLICSOME
    Memories
    Frolicsome
    Them :)
    Credits
    Hit Follow
    KPOP VS MPOP
    Wednesday, 8 February 201207:52

    assalamualaikum.....

    wah3!! post aku kali nie msti jd kontroversi hangat bg KPOP fans (aku rase laa) kui3!! anyway, bnda nie actually isu lama tp aku just na bg pndapat aku je...first of all i would like to admit that I AM ONE OF THE KPOP FANS...rsenye aku start mnat kpop neh lpas aku tgk drama Boys Over Flowers..XD time tu aku baru abis PMR..ok2 ckup lah psal sejarah kpop dlm hdup aku nie..kalau aku story byk2 nnti korng mngutuk plak..

    back to the main issue..*KPOP VS MPOP*

    YES!! i have to admit that artis2 kpop nie sumenye fake..kcantikan diorng tak original..BUT!! itulah imej diorng..FAKE, STAIL N PERFORMANCE diorng mmg TIPTOP lahh..bkan aku na support plastic surgery nie sbb aku tahu bnda ni HARAM..yg pnting kta ta ikut sudah..





    ok now MPOP..korang msti knal kan MAX 24:7?? or maybe GULA-GULA?? hahhaha..so far dua group ni je lah yg aku tau n aku rse kpop fans ckup ANTI ngn diorng (including me) sbb ape?? sbb diorng copy paste korea pya group..*BAJET KOREA* hahhaha..nie aku pya point of view..korng?? ok now aku na bg pndpt sket la..bkannye aku tamau support industri musik negara nie..just aku rase diorng ptut bina imej diorng yg trsendri....



     

    ehm2..ta manis laa klau artis negara kite pkai mcm dlm gmbr ats nie..kita kena la ikut budaya timur kita..yg korea tu biarr je la kt diorng..sbbnye aku rse PELIK klau tngok orng MELAYU pkai mcm tu..ape?? aku bajet alim?? hohoho..tak2..aku tak bajet alim..and aku tak alim pown..aku pown sosial jgak..tp aku tau btas2 die...*MAX 24:7 --> korng ta pyah laa na pose2 comel cam tu..syesly GELI aku tgok..muka korng ta ssuai arr na pose cute2 camtu..mnari2 manje cam SUPER JUNIOR dlm MV No Other tu..eeeiii..bkan na hina tp syesly BURUK!! 

    ini hanyalah pndpat aku..every person have diffrent point of view right?? 
    I LOVE KPOP!!
    MPOP?? erk..sorry

    p/s: kalau ad typo error tu ignore je la ek?? XD



    *SeKiAn